Avbytare: Filip Zahn, Philip Marklund, Joel Jakobsson, Rasmus Hammargren och Philip Borgström.

Byten:
Carl Odell ut - Filip Zahn in 45 min
Vasko Mitrovic ut - Philip Marklund in 73 min

MATCHKOMMENTARER
Tredje raka matchen utan förlust och fortfarande obesegrade på hemmaplan. Rättvist 0-0 mot Lilla Torg i en händelsefattig match där det såg ut som båda lagen utstuderat varandra. Ändringar sedan senast var att Johannes Jönsson tog plats i målet, Nicklas Mattsson som mittback och Vasko Mitrovic startade som forward. I den 2:a minuten spelar Jens Sirviö bollen på djupet mot högerbacken André Andersson som kommer fram och slår ett inlägg mot första stolpen där Vasko Mitrovic dyker upp och avslutar men skottet täcks i sista sekunden av en försvarare. Nära direkt. I den 12:e minuten har Lilla Torg en hörna som nickas på mål men Jens Sirviö står rätt placerad och får undan bollen. Chansfattigt var det ja. ÖT Smygehuk har mest boll och finast kombinationer men Lilla Torg är inte alls ofarliga med sina kvicka forwards. I den 42:a minuten snor Carl Odell bollen efter ett missförstånd i Lilla Torgs backlinje, vinkeln är dålig och Carl försöker sätta bollen högt bakom den utrusande målvakten men skottet tar i burgaveln precis bredvid stolpen. Mållöst i paus och Carl Odell byts ut och in kommer Filip Zahn. ÖT Smygehuk börjar hitta fina kombinationer igen men avsluten är få. I den 59:e minuten är Filip Zahn igenom i Lilla Torgs straffområde men han blir nerknuffad, dock utan åtgärd från domaren. Efter 73 minuter byts Vasko Mitrovic ut och in kommer Philip Marklund, som går årsdebut efter utlåningen till Bunkeflo FF i våras. I den 78:e minuten spelar Philip Marklund fram Johan Hellström i straffområdet och precis när Johan ska skjuta blir han omkullsprungen, ingen straff denna gången heller. I den 84:e minuten får Lilla Torg ett friläge efter en felstuds på mittplan och Johannes Jönsson kommer ut och möter anfallaren och räddar fantastiskt ut till hörna. Matchen slutar rättvist 0-0 där det var mycket kamp framförallt på mittplan. ÖT Smygehuk tappar därmed en placering i tabellen och ligger nu 5:a men endast 1 poäng efter Vellinge FF på tredjeplatsen. I nästa match väntar tabellnian MF Pelister i ett kommunderby på onsdagen den 10:e juni klockan 19:00 på Ymorvallen i Trelleborg.